Velkommen til KarateKid.dk
  
 

Hej alle,
Som mange af Jer ved, så har jeg efter lidt over 5 år, valgt at sætte talentcenter-træner jobbet på standby. Det har været nogle fantastiske år, med mange gode oplevelser og fantastisk at se den udvikling kæmperne har gjort. Jeg er super stolt af alle.

Jeg har snakket med mange kæmpere og forældre det sidste halve år, omkring fremtiden for KarateKid.dk, og har nu besluttet at lukke det ned.
Jeg vil gerne sige tusind tak for al den opbakning, motivation og kampgejst der har været de sidste 7 år, fra både kæmpere, forældre og andre der har været forbi.

KarateKids målsætning var fra start at samle de jyske klubber og sørge for flere medaljer. Jeg er meget meget stolt over de resultater vi sammen har skabt. Det blev til udtagelse af flere landsholdskæmpere og MANGE nationale og internationale medalje. Verdensklasse alle sammen :-D

Jeg håber at alle vil forsætte med at følge deres mål og drømme, så vi kan få løftet Dansk Karate til et endnu højere niveau og for mit vedkommende, så vil jeg for den næste periode følge det fra sidelinjen.

"Whatever it takes"
/ Frank Aude

 

 

 

 

Bliv en del af gruppen på facebook