Medaljejagt til Forårsmesterskabet 2010 - 08/05-2010

Den 8. maj blev Forårsmesterskabet 2010 afholdt i Hammel og Karatekid.dk stillede med 10 håbefulde kæmpere. Alle kæmperne blev delt op i puljer hvor alle skulle kæmpe imod hinanden, så der var lagt op til en masse spændende kampe og en masse ny erfaring ventede. Alle kæmperne var meget spændte, specielt dem der var afsted for første gang.

Der har været trænet hårdt op til stævnet og det viste sig heldigvis at det gav pote, for det lykkedes af få 7 medaljer med hjem og det må siges at være en succes. Men vigtigst af alt blev der kæmpet nogle gode kampe og noget flot karate. Alle kæmperene kunne tage stolte hjem, for der var virkelig vist klasse. Både trænere og supporterne var også tydeligt stolte af at komme fra Karatekid.dk. Det kunne også mærkes på stemningen i hallen, når karatekid kæmperne var på arealet.

De mange medaljer blev fordelt således:

GULD SØLV BRONZE
Emil  Nüssler Cihat Gületin Maja  Jensen
  Dennis Lerche Mads Thornberg
  Sara Kleis  
  Steffen Agerbæk  

Rigtig stort tillykke til alle kæmperne, tak for de fede kampe og tak til alle supporterne - Galleriet vil snart blive opdateret med nye billeder fra stævnet og til de interesseret kæmper vil der blive lavet en DVD med alle kampene.